Referenciák

K.Katalin

"Köszönöm a tüzet"/Ibsen

Köszönöm a megértő támogatást,

köszönöm,hogy nem volt rossz mondat.

Köszönöm a találó kérdéseket.

Köszönöm azt, hogy különlegesnek és mégis átlagosnak éreztem magam.

Ez a kiugrás nekem, a felnövésem nagy lépcsője, bátorságot kaptam.

Köszönöm, hogy jól vagyok, mint a béka, kiugrom a bőrömből és a kislányból!

 


S. Marianna -

Életem olyan krízisbe került, hogy nem láttam a kiutat. Gyenge, elesett és tanácstalan voltam. Juditot régóta ismerem, több ízben találkoztunk már különböző kurzusok révén. (Szülést előkészítő tanfolyam, életvezetési ismeretek kurzus, mentálhigiénés előadások.) Úgy éreztem, bátran, bizalommal fordulhatok hozzá. Sosem felejtem el első mondatát:

- Döntsd el, hogy harcolsz-e a helyzet megmentéséért vagy inkább lezárod! Ha döntöttél, tudok segíteni.

Döntöttem és elkezdtük a munkát.

Egy összetört, reménytelen, csont sovány lényből egy céltudatos, jövőképpel rendelkező, vidám, magabiztos nőt varázsolt. Felnyitotta a szememet és mindenféle ítélet nélkül ismertette fel velem az értékeimet és lehetőségeimet. Nem volt könny- és munkamentes, de sikerült. Örök hálával tartozom neki.


M. Anna -

Judittal több mint 4 éve találkoztam először, valahogy rögtön szimpatikus volt számomra és bizalmat sugárzott. Az első beszélgetés után tudtam, hogy a lehető legjobb kezekbe kerültem, hatalmas segítséget kaptam Tőle. Az életem egy nagyon nehéz időszakában nyújtottak támaszt a beszélgetéseink, ami nélkül valószínű nem tudtam volna abból a krízisből kilábalni. Idővel visszatáltam magamhoz és ezáltal az életem is újra egyenesbe került. Olyan dolgokra tudott rávezetni és rámutatni, amelyekre magamtól talán soha nem gondoltam volna. Ezáltal képes vagyok most már máshogy is szemlélni a világot, amely segíti, hogy az életem a lehető legjobb irányba haladjon.


T. M. Katalin -

Judittal 2013. tavaszán ismerkedtem meg egy magánéleti probléma kapcsán. Nyugalma, magabiztossága azonnal mély benyomással volt rám, és a kezdetektől fogva segítséget nyújtott számomra. Minden alkalom után izgatottan vártam a következő időpontot, hogy mesélhessek neki a bennem lezajlott változásokról. Az idő elteltével egyre inkább tudtam alkalmazni a nála tanultakat, hiszen Ő nem csak meghallgatott, hanem kérdéseivel, felvetéseivel rá is mutatott a megoldandó feladataimra, kérdéseimre.

Kislányom megszületése után újból visszatértem hozzá egy rövid kis időre, hogy az új élet helyzetemmel,és szerepemmel tisztábban lássak, könnyebben azonosuljak.

Szavaiért azóta is hálás vagyok!

Legkedvesebb mondata, mely szerint „ha van kérdés, nincs kérdés”, azóta is több alkalommal eszembe jut és nyújt segítséget döntéseim meghozatalában.

Ez úton is köszönöm neki idejét és tanácsait, melyeket akkor kaptam tőle!


E. Réka -

Ha valaki, mint ahogy én is, elveszik valahol a gyermek, feleség, anya, nő, alkalmazott, főnök szerepekben és elveszti önmagát, akkor az élete nem lesz más, mint egy folytonos harc a környezetével és önmagával. Számomra a legfontosabb utazást önmagamhoz Judittal "kézen fogva"tettem meg és hiszem, érzem, tudom,hogy ez az utazás nem ért véget azzal,hogy a találkozásaink ritkultak mindössze arról van szó, hogy megtanított "járni" az úton s annyi erőt önbizalmat adott,hogy már "nélküle"is bátran kiegyensúlyozottan élem a mindennapjaim.

Vannak mondatok, amik szállóigékké váltak bennem, és míg élek velem tartanak!

Mindenkinek vannak ilyen mondatai gondolatai és bizton állítom, hogy Judit segítségével ezek a gondolatok megtalálhatóak!


M. Kata -

Drága Judit!

Nincsenek szavak, melyekkel igazán leírhatnám mit is jelentett számomra a közös munka

VELED!

Mást jelentett neked, s mást nekem.

Kérlek, bocsásd meg, ha több, netán kevesebb lesz, mint amire vártál!

Szeretettel: Kata

 

„Nem értem!”

„Nem érzem!”

„Nem hiszem!”

Ezekkel a gondolatokkal együtt létezni fájó, de biztonságos volt. Mégis mindig hiányzott

valami…

Nem tudtam mi az..

Kerestem, kutattam, szenvedtem, de egyedül nem leltem…

Ő!!! Ő segített rátalálnom, s felismernem, hogy nem elég léteznem, élnem kell.

Az élet hiányzott. Az élet, melyet élni ma már csak úgy tudok, hogy minden nap próbálok

érteni…érezni…s, mindebben hinni…

Ebben hisz Ő is, ki erre tanított, és én elfogadom.

Amíg csak élek ,

Neki örök köszönettel tartozom!


32 éves külföldön élő nő -

Judittal egy éve vettem fel online a kapcsolatot, mivel külföldön élek. Azóta rendszeresen coacholunk. Nekem sokat segített és segít a mai napig, aki objektíven, külső szemmel látja az általam megélt helyzeteket, dillemákat. Az online kapcsolat sem akadály, hiszen mindketten rugalmasak vagyunk az időpontokat illetően, látjuk egymást és bár térben távol vagyunk egymástól zökkenőmentesek a beszélgetéseink. Feladatokat is kapok, melyeket emailben küld el számomra. Szeretem, hogy konkrét kérdésekkel segít engem abban ,hogy megtaláljam a számomra legjobb utat, célokat, és feladatokat.. Nekem nagyon nehéz változtatni, mert biztonsági játékos vagyok, sok félelmem van, de Judit valahogy fel tudja ezt bennem oldani. Sosem ítélkezik, ugyanakkor kapok visszajelzéseket, amik elgondolkodtatnak és cselekvésre késztetnek. A vele való kapcsolatban biztonságban érzem magam. Tudom, hogy egy nagyon őszinte, hiteles segítőre találtam a személyében.

Bátran forduljanak hozzá, megéri!